The Art of the Right Brain 1 – In Company Training

Vind hier alles wat je moet weten over de training

In deze driedaagse training krijgt iedere deelnemer door te leren tekenen daadwerkelijk toegang tot de kwaliteiten van de rechterhersenhelft

Wat?

Stap voor stap ga je in het programma de kwaliteiten van de rechterhersenhelft ontwikkelen door te leren tekenen. Het is de Amerikaanse kunstenares, Betty Edwards, die ontdekte hoe kunstenaars met de rechterkant van hun hersenen waarnemen als ze tekenen.

De linkerkant van de hersenen, ons rationele brein, zit gevangen in woorden en begrippen; zij gaat per definitie voorbij aan het gehele plaatje. Elke keer weer krijg je oefeningen aangeboden waar de linkerkant van de hersenen geen belangstelling voor heeft of die ze niet kan. De rechterkant neemt het over en onderwijl ontwikkel je een geheel nieuwe zienswijze.

Voor wie?

Voor elk bedrijf of organisatie die het verlangen heeft om de kwaliteiten van de rechterhersenhelft in eigen bedrijf te vergroten. Wetend dat het juist deze kwaliteiten zijn waar de consument meer en meer om vraagt.

Wat levert het op?

- Door prioriteit te geven aan de ontwikkeling van de rechterhersenhelft neemt het algehele niveau van creatief vermogen toe.

- Doordat het ontwikkelen van de rechterhersenhelft meer balans brengt in personen en organisaties zal het algehele welbevinden toenemen. Waardoor ook minder ziekteverzuim.

- Door los te komen van de meestal starre zienswijze van de linkerkant van de hersenen en het kunstenaarsbrein te ontwikkelen, neemt het probleemoplossend vermogen toe.

De training ontwikkelt soft skills zoals empathie, samenwerken, sociale- en communicatieve vaardigheden, vriendelijkheid en intuïtie.

Kan iedereen dit leren?

Het antwoord is een volmondig: Ja!
Iedereen kan de kunstenaar in zichzelf wekken en op deze wijze de kwaliteiten in zichzelf tot bloei brengen die op dit moment en in de toekomst van cruciaal belang zullen zijn om als bedrijf mee te blijven tellen.

De programma’s van BrainNews zijn erop gericht om de kwaliteiten bij iedere deelnemer persoonlijk tot ontwikkeling te brengen en te laten groeien. Zo zal jouw bedrijf antwoorden aan de vraag die deze tijd aan je stelt;

''Ben je in Art Business?''

De groepsgrootte voor dit 3 daagse seminar The Art of the Right Brain 1 is variablel; van 20 tot 70 deelnemers. De locatie is in jouw eigen bedrijf (of organisatie). Indien gewenst is locatie buiten het bedrijf ook beschikbaar.

''Ben jij in Art Business?''

”Ben jij in Art Business?”

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!
06 2666 52 06