The Art of the Right Brain 2 – In Company Training

Vind hier alles wat je moet weten over de training

Wat?

Het creatieve brein vraag om groei om tot volwassenheid te kunnen komen. In het 2e deel van The Art of the Right Brain geef je jouw rechterhersenhelft de kans om zich verder te kunnen ontwikkelen. De plasticiteit van de hersenen maakt dit mogelijk. Het enige wat er te doen valt om dit te bereiken, is oefenen. Dat is wat dit programma beoogt; oefenen, oefenen, oefenen. Aan het einde van deze periode werkt het creatieve brein op volle kracht!

Voor wie?

- Voor iedereen die begrijpt dat de kwaliteiten van het creatieve brein niet alleen het leven veel leuker maken, maar ook succesvoller.

- Voor iedereen die begrijpt, dat - wil je een daadwerkelijke breinontwikkeling tot stand brengen - dit 'vlieguren maken' betekent.

- Voor iedereen die de kunstenaar in zichzelf tot bloei wil brengen.

Wat levert het op?

- Omdat de ontwikkeling van het creatieve brein gelijk staat met de ontwikkeling van de kwaliteiten van de rechterhersenhelft, zal door The Art of the Right Brain 2 ieders creatieve capaciteiten toenemen. Dit heeft een positief effect op gezondheid, welzijn en succes.

- De rechterhersenhelft levert die kwaliteiten die het mogelijk maken om bij problemen 'out of the box' te kunnen denken. Zowel privé als zakelijk neemt daarmee het creatief oplossend vermogen toe.

- Er is meer welbevinden op de werkvloer en in onderlinge relaties.

- De kwaliteiten van de rechterhersenhelft staan voor positieve expansie; zowel persoonlijk als zakelijk.
Door de regelmaat van de oefeningen, zult u een enorme toename ontdekken om de rechterhersenhelft voor u te laten werken.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!
06 2666 52 06